Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ …

 


H Ελλάδα, εκτός από λίκνο της φιλοσοφίας και της Δημοκρατίας υπήρξε κοιτίδα σημαντικών τεχνολογικών καινοτομιών και επιτευγμάτων.

Όλοι οι λαοί σέβονται τους Έλληνες γιατί γνωρίζουν καλά πως αυτοί δημιούργησαν πρώτοι  πολιτισμό, εφηύραν και ανέπτυξαν τις επιστήμες και τις τέχνες, σεβόμενοι το περιβάλλον, τους άλλους λαούς και τα Θεία.

Ο Έλληνας γεννήθηκε για να δημιουργεί και να μεταδίδει τις γνώσεις του.

Υπάρχουν όμως κάποιες σκοτεινές εποχές στην πορεία των Ελλήνων, με γεγονότα που συνέβησαν και συμβαίνουν έχοντας ως μόνο σκοπό και στόχο την εξαφάνιση των Ελλήνων και του πολιτισμού τους..

Ας δούμε όμως τί έχουν να μας δείξουν τα γεγονότα.

ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ

Η Λογική που είναι η πρώτη των Αξιών των Ελλήνων και οδηγεί στη Νόηση, αποδέχεται το ορθό και το υπαρκτό μόνο μέσω αποδεικτικής διεργασίας.
Κάποια στιγμή στο χρόνο, η Λογική, αντικαταστάθηκε  με το Δόγμα.
Ας δούμε πώς ορίζουν τα λεξικά τον όρο ΔΟΓΜΑ: «θεμελιώδης αρχή που δεν υπόκειται σε έλεγχο ή σε κριτική και που γίνεται υποχρεωτικά δεκτή. Αξίωμα που δεν υπόκειται σε επιστημονικό έλεγχο, άποψη, ισχυρισμός του οποίου η ορθότητα και η αλήθεια δεν μπορεί να αποδειχθεί και στον οποίο μένει κάποιος πεισματικά προσηλωμένος.»
Είναι ξεκάθαρο πως το ΔΟΓΜΑ είναι άκρως αντίθετο της ΛΟΓΙΚΗΣ, γιατί δεν αποδεικνύει στον δογματισμένο κανένα από τα πιστεύω του, αλλά τον υποχρεώνει να πιστέψει σ’αυτά.
Και οφείλουμε να σταθούμε στο ρήμα ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ γιατί το χριστιανικό δόγμα επιβλήθηκε στους Έλληνες και μάλιστα χωρίς τη θέληση τους, χωρίς ελεύθερη βούληση αλλά εξασκώντας επάνω τους απάνθρωπη βία.
Μια ματιά στο βυζάντιο αρκεί για να επαληθεύσει τα λεγόμενα.

Η Α’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ

Πριν καθιερώσουν κάποιοι άνθρωποι το χριστιανικό δόγμα, υπήρχε ο Έλληνας.
Ο Εθνικός όπως τον ονόμαζαν. Ήταν αυτός που είχε γεννηθεί και ζούσε από πάντα στην χώρα του, την Ελλάς, κυρίαρχος ιθαγενής στον τόπο του.

Είχε τις Αξίες του, είχε τους Ναούς του, που ήταν και τα θεραπευτήρια του και ήταν αφιερωμένοι στους Ολύμπιους Θεούς Δημιουργούς του.
Μα … από πάντα, όσο πίσω κι αν πας, ο Έλληνας συσχετίζεται πάντα με τους Ολύμπιους.

Μετά έρχεται το βυζάντιο με τους αυτοκράτορες και τα ιερατεία του.
Κάπου εκεί ξεκινάει φανερά πια, ένα άσβεστο μίσος για τους Έλληνες και μια απάνθρωπη, βίαιη προσπάθεια να εξαφανίσουν ό,τι θυμίζει το μεγαλείο του Έλληνα, μια προσπάθεια να γονατίσουν την περηφάνεια του και να εξευτελίσουν αυτό που έδινε δύναμη στους Έλληνες και τους έκανε να ξεχωρίζουν. Χτύπησαν ανελέητα τις Αξίες τους, δέσμευσαν την Ελευθερία τους, μα κυρίως εστίασαν στην εξαφάνιση της Λογικής.
Ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος προέδρευσε στην Α’ οικουμενική σύνοδο και επέβαλε τις δογματικές της αποφάσεις. Εκεί διατύπωσε τους πρώτους όρους ορθού Χριστιανικού δόγματος. Η αποδοχή της «πολιτικής διακονίας» του Ρωμαϊκού Κράτους υπό τον Κωνσταντίνο έγινε εκκλησιαστικά δεκτή αναντίρρητα και χωρίς αντίσταση διότι ανταποκρινόταν στο σκοπό της Εκκλησίας που ήταν η «εκκλησιοποίηση» όλου του κόσμου, συνεπώς και της αυτοκρατορίας.

318 Πατέρες έλαβαν μέρος σ’ εκείνη την Α’ Οικουμενική Σύνοδο και προς τιμήν τους , η έκτη κατά σειρά Κυριακή μετά το Άγιο Πάσχα είναι αφιερωμένη από την Εκκλησία μας στην μνήμη των 318 Αγίων Πατέρων…
Διαβάζετε Έλληνες τί ακριβώς έχει συμβεί;;;
318 Επίσκοποι ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ επειδή διατύπωσαν τους όρους του χριστιανικού δόγματος…

Και ο Μέγας Κωνσταντίνος λατρεύεται από τους χριστιανούς ως ένας από τους μεγαλύτερους Αγίους…. χωρίς όμως να γνωρίζουν οι περισσότεροι εκ των χριστιανών, πως ο Μέγας Κωνσταντίνος δολοφόνησε τη γυναίκα του Φαύστα με καυτό λάδι, κρέμασε τον πεθερό του, σκότωσε τον άνδρα της αδερφής του Κωνσταντίνας και σκότωσε μπροστά στα μάτια και τα παρακάλια της τον δεκατετράχρονο γιο της Λικινιανό κι ανιψιό του…. ανέφερα κάποιους από τους φόνους του Αγίου Κωνσταντίνου, γιατί η ιστορία έχει να δείξει πάρα πολλούς, που στις 21 Μαΐου γεμίζουν οι εκκλησιές από το ποίμνιο των ανίδεων χριστιανών για να λατρέψουν τη μνήμη ενός αδίστακτου εγκληματία ανθρώπου…

Δυστυχώς, είναι σοκαριστικό για κάθε χριστιανό όταν μαθαίνει πως ο Άγιος, που μπορεί να έχει και το όνομα του, είναι αποδεδειγμένα από την ιστορία ένας μεγάλος εγκληματίας δολοφόνος.
Και δεν κρατιέμαι να μην αναφέρω για τον τίμιο σταυρό, που βρήκε η Αγία Ελένη και που τόσα χρόνια, δεν τελειώνει ποτέ αυτό το ξύλο αλλά υπάρχει και γίνεται φυλαχτό των αγαθών ανθρώπων…. Δεν είναι ύβρις, αλλά μια απλή λογική σκέψη.

Β’ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ

Ο Αυτοκράτορας Θεοδόσιος, τον Φεβρουάριο του 380 καθιέρωσε τον «θρίαμβο της ορθοδοξίας» και υπέβαλε ως επίσημη υποχρεωτική θρησκεία τον χριστιανισμό. Συγκάλεσε το 381 τη Δευτέρα Οικουμενική Σύνοδο για να αποβάλει τους αιρετικούς και να ρυθμίσει τις διάφορες ενδοεκκλησιαστικές έριδες. Υπό του Θεοδοσίου εγκαινιασθείς διωγμός εναντίον των αιρετικών επεκτάθηκε σε όλες τις πόλεις της Ανατολής.

Όλες οι εκκλησίες και όλα τα ιερά κτήματα δόθηκαν στους ορθοδόξους, απαγόρευσε στους αιρετικούς να κατέχουν πολιτικά αξιώματα, πολλούς από αυτούς τους έστειλε στην εξορία.

Ο Θεοδόσιος εκδηλώνει άσβεστο μίσος για τον Έλληνα. Διαβάστε:


“Διατάσσουμε
όλα τα ιερά και οι ναοί τους (των Ελλήνων), όσα βρίσκονται ακόμα
άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας. Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου”. (Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντιανός προς Ισίδωρον, Έπαρχο Πραιτωρίου, 14 Νοεμβρίου 435 μ.Χ.)

Βλέπουμε καθαρά πως πρόκειται για ΔΙΑΤΑΓΗ και πως δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση αλλά επιβολή του δόγματος μέσω βίας και φόβου.

Και η χαριστική βολή :
Στους «Αποστολικούς Κανόνες», συνταχθέντες εκείνη ακριβώς την εποχή, διαβάζουμε τα εξής ανατριχιαστικά:
«Απόφευγε όλα τα βιβλία των Εθνικών. Τι χρειάζεσαι τις ξένες συγγραφές, τους νόμους και τους ψευδοπροφήτες που οδηγούν τους άφρονες μακριά από την πίστη; Τι βρίσκεις να λείπει από τις εντολές του Θεού και το αναζητάς στους μύθους των Εθνικών; »

Το παραπάνω δείχνει ολοφάνερα πως όσοι συνέταξαν τους Αποστολικούς Κανόνες, δηλαδή Επίσκοποι μαζί με αυτοκράτορες, δεν ήταν Έλληνες γιατί μιλάνε για ξένες συγγραφές…. Άρα… κάποιοι αλλογενείς με μεγάλο μίσος προς τους Έλληνες, κατάφεραν να αναρριχηθούν σε θέσεις εξουσίας όπως οι Αυτοκρατορικές και οι Επισκοπικές και ο κύριος στόχος τους είναι ολοφάνερος, να εξαφανίσουν πάση θυσία ό,τι συνέδεε τον Έλληνα με τον πολιτισμό, το παρελθόν και τις Αξίες του.
Είναι ολοφάνερο από τις γραφές τους, ποιος λαός βρίσκεται πίσω από αυτήν την καταστροφή του Ελληνισμού …

Είναι οι Εβραίοι… Ο πανάρχαιος εχθρός του Γένους μας, οι καταστροφείς του πολιτισμού μας κι αυτό φαίνεται ολοκάθαρα στις προτροπές των «Αποστολικών κανόνων»:
«Αν επιθυμείς να διαβάζεις ιστορίες έχεις το βιβλίο των Βασιλειών, αν ρητορική και ποιητική έχεις τους Προφήτες, έχεις τον Ιώβ, έχεις τις Παροιμίες, όπου θα βρεις σοφία μεγαλύτερη από κάθε ποιητική και σοφιστική, γιατί αυτά είναι τα λόγια του Κυρίου, του μόνου σοφού.
Αν επιθυμείς τραγούδια έχεις τους Ψαλμούς, αν επιθυμείς αρχαίες γενεαλογίες έχεις την Γένεση, αν νομικά βιβλία και επιταγές, έχεις τον ένδοξο Θείο Νόμο. Γι' αυτό απόφευγε με επιμονή κάθε εθνικό και διαβολικό βιβλίο».

Εδώ είναι ολοφάνερο το μίσος και η απέχθεια που κρύβει ο εβραϊκός λαός για τα βιβλία και τη γνώση που Οι Έλληνες έδωσαν στην ανθρωπότητα.

Προσπαθούν να γράψουν τα δικά τους εβραϊκά βιβλία, ρητορικής και ποίησης και τις δικές τους ιστορίες. Οφείλω να θυμίσω πως οι Έλληνες δεν επέβαλλαν ποτέ και σε κανέναν να ασπαστεί τις ιδέες και το πνεύμα τους ή να διαβάσει τα βιβλία τους.

Για ποιο λόγο λοιπόν τόσο μίσος από τους Εβραίους;;;

Η απάντηση είναι πολύ θλιβερή… Γιατί δεν απευθύνονται με τις προτροπές τους σε Εβραίους αλλά σε Έλληνες που έγιναν με τη βία δογματισμένοι χριστιανοί. Και τώρα έπρεπε πάση θυσία να μισήσουν αυτό που ήταν πριν δογματιστούν. Να μισήσουν δηλαδή την καταγωγή τους και ό,τι απόρεε από αυτήν. Δεν σας θυμίζει την ιστορία με τους γενίτσαρους όλο αυτό;;;

ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Στήθηκαν οι εκκλησιές … ΠΟΥ;;;
Πάνω στα ερείπια των δικών μας Ελληνικών Ναών…αφού με λύσσα τους έσπασαν ,τους κατέστρεψαν για να μην υπάρχει τίποτα. Πήραν τις πέτρες τους και τους κίονες κι έχτισαν εκκλησίες του ΓΙΑΧΒΕ….
Ναι … και μην τρομάζεις… όπου και να ψάξεις, και στη Βικιπαίδεια κι έναν θεολόγο να ρωτήσεις θα σου επιβεβαιώσει πως ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο ΓΙΑΧΒΕ….

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ σε μια συνέντευξή του λέει πως οι χριστιανοί και οι Εβραίοι είναι αδέρφια κι έχουν τους ίδιους προπάτορες… άρα και το ίδιο αίμα;;;
ΔΗΛΑΔΗ …ΈΧΕΙΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ – ΤΗ ΣΑΡΑ – ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΒΕΚΑ;;
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ – ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ – ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ – ΤΟΝ ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ – ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ…. που ποτέ δεν ανάφερε κανένας ιερέας την μνήμη τους, για να θυμίσει ποιοι ήταν και πόσα έδωσαν στο Γένος και στην πατρίδα ;;;
Ας δούμε λίγο από πιο κοντά αυτό το θέμα.
ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ…κι εσύ κάθε Κυριακή, μέσα στον ναό του, τον λατρεύεις… Τον προσκυνάς γονατιστός.

Αυτό ήθελε πάντα … να δει τους Έλληνες να γονατίζουν … να υμνούν και να σταυροκοπιούνται στο άκουσμα των εβραίων προπατόρων … πάνω στα ερείπια των δικών τους Ναών….
Πόση παραλογία υπάρχει βρε Έλληνα σε όλο αυτό;;; Πόσος οίκτος σου ταιριάζει;;;
Η Παλαιά Διαθήκη είναι βιβλίο των Εβραίων… σωστά;;; Δεν είναι γραμμένο από Έλληνες, ούτε αναφέρεται σε Έλληνες. Άκου τί γράφουν τα λεξικά:

“Ο όρος Παλαιά Διαθήκη δηλώνει την αρχαιότερη από τις δύο συλλογές βιβλίων που αποτελούν την χριστιανική Αγία Γραφή, η οποία και αναφέρεται ειδικότερα στην αποκάλυψη του Θεού (Γιαχβέ), και στην αρχική συνδιαλλαγή του με το “περιούσιο” έθνος Ισραήλ, με σκοπό να ευλογηθεί πρώτα αυτό και στη συνέχεια όλη η ανθρωπότητα”.
Ο Γιαχβέ και το Ισραήλ…. Ναι, αυτά τα δυο πάνε μαζί …

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ;;;

Ο Εβραίος κάνει πάρα πολύ καλά να το ασπάζεται και να το τηρεί, γιατί είναι καθαρά δικό του, μιλάει για τους δικούς του προγόνους…

ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;;;

ΟΙ ΨΑΛΜΟΙ
“Πολύ εύστοχοι και χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι που προλογίζουν το «Ψαλτήριον» που λένε τα εξής:

"Παύσον Ορφέα να λαλείς, ρίψαι Ερμή την λύραν. Ο δε λαλών χρησμούς εις τους Δελφούς ας λησμονηθεί πλέον. Διότι ο Δαυΐδ κρούει την λύρα του Πνεύματος διατρανώνει τα μεγαλεία του Θεού εξιστορεί τα πάμπολα τεράστια μεγαλεία κινεί την κτίσιν προς ύμνον του Κτίστου".

Οι ψαλμοί του Δαυίδ, ακούγονται στην εκκλησία κάθε εσπερινό, Κυριακή και τη Μεγάλη Σαρακοστή.
Θεωρούνται οι ύμνοι που ευφραίνουν την καρδιά του κάθε χριστιανού.

"Κάθε φιλόθεη και φιλόμουση ψυχή, βρίσκει ανάπαυση και τέρπεται με την ηδύτητα του «Ψαλτηρίου». Και αναζητά μέσω αυτού να εκφράσει τα λεπτά και ευγενή αισθήματά της προς τον Θεό."

Θα παραθέσω κάποιους από τους ψαλμούς, από τους οποίους αναρωτιέμαι… διαβάζοντας τους θα ευφρανθεί η ψυχή του αναγνώστη;;; Θα αναπαυθεί και θα γεμίσει ευχαρίστηση;;; Ο πρώτος είναι ψαλμός για την υγεία και την ανάρρωση και ορισμένους μάλλον τους δίνει ενέργεια και δύναμη…. Διαβάστε και οι εντυπώσεις δικές σας…

«Ψαλμός ΣΤ΄. 6
Κύριε, μη τω θυμώ σου ελέγξης με, μηδέ τη οργή σου παιδεύσης με. Ελέησον με, Κύριε, ότι ασθενής ειμί· ίασαι με, Κύριε, ότι εταράχθη τα οστά μου και η ψυχή μου εταράχθη σφόδρα· και συ, Κύριε, έως πότε; Επίστρεψον, Κύριε, ρύσαι την ψυχήν μου· σώσον με· ένεκεν του ελέους σου. Ότι ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου· εν δε τω ΄Αδη τίς εξομολογήσεται σοι; Εκοπίασα εν τω στεναγμώ μου, λούσω καθ΄ εκάστην νύκτα την κλίνην μου, εν δάκρυσι μου την στρωμνήν μου βρέξω. Εταράχθη από θυμού ο οφθαλμός μου, επαλαιώθην εν πάσι τοις εχθροίς μου. Απόστητε απ΄ εμού πάντες οι εργαζόμενοι την ανομίαν, ότι εισήκουσε Κύριος της φωνής του κλαυθμού μου. Ήκουσε Κύριος της δεήσεως μου, Κύριος την προσευχήν μου προσεδέξατο. Αισχυνθείησαν και ταραχθείησαν σφόδρα πάντες οι εχθροί μου, αποστραφείησαν και καταισχυνθείησαν σφόδρα δια τάχους.
Δόξα…. Και νυν…. Αλληλούια.»

Σε πιο απλή, καθημερινή γλώσσα, για να γίνει κατανοητό:

2. Κύριε, να φανείς επιεικής προς εμέ. Μη ελέγξης σε παρακαλώ, και μη κολάσης με τον θυμόν σου τας πράξεις μου, μηδέ διευθύνης με την οργήν σου κατ' εμού την παιδαγωγικήν μάστιγα σου. Τιμώρησε με φιλανθρώπως.

3. Ελέησε με, Κύριε, διότι από τας πολλάς τιμωρίας σου και την συντριβήν μου κατάκειμαι ασθενής. Ιάτρευσε με, Κύριε, διότι από τον πολύν πόνον μου και την βαρειάν λύπην μου μετεκινήθησαν και εκλονίσθησαν και αυτά ακόμη τα οστά μου.

4. Αλλά και ολόκληρον το εσωτερικόν μου, η ασώματος και άυλος ψυχή μου εταράχθη πάρα πολύ. Και συ, Κύριε, έως πότε θα είσαι ωργισμένος κατ' εμού και θα μου στερής του ελέους σου;

5. Μη φεύγης και μη με αφήνης, Κύριε, αλλ' ελθέ πάλιν πλησίον μου ελευθέρωσε την ψυχήν μου από την αθλιότητα, εις την οποίαν ευρίσκεται, σώσε με δια τους οικτιρμούς και το ανεξάντλητον έλεος σου.

6. Ολίγος μου απομένει της μετανοίας ο καιρός. Και εάν αποθάνη τις προτού προφθάση να συμφιλιώθη μαζί σου, δεν είναι πλέον δυνατόν να σε ενθυμήται με ελπίδα συγχωρήσεως και μετανοίας. Εις τον σκοτεινόν δε και έρημον της παρουσίας σου Άδην ποιος θα αναμέλψη ύμνους εις το φοβερόν μεγαλείον σου;

7. Απέκαμα από τους στεναγμούς δια τας παρεκτροπάς μου. 'Ελουσα και λούω κάθε νύκτα το κρεββάτι μου και βρέχω το στρώμα μου με τα άφθονα δάκρυα μου.

8. Κλαίω συνεχώς εξ αιτίας του θυμού σου και από την συνεχή ροήν των δακρύων μου με επόνεσαν τα μάτια μου. Κατήντησα να περιφρονούμαι από τους εχθρούς μου σαν ρούχον πεπαλαιωμένον.

9. Αλλ' όχι το έλεος του Κυρίου μου είναι άβυσσος πολλή και δι' αυτό θα με προστατεύση. Φύγετε λοιπόν μακράν από εμέ εντροπιασμένοι όλοι όσοι εργάζεσθε την ανομίαν. Δεν σας φοβούμαι πλέον. Διότι ο Κύριος ήκουσε με ευμένειαν και πλήθος οικτιρμών την φωνήν, που με δάκρυα πολλά του απηύθυνα.

10. Ήκουσεν ο Κύριος την δέησιν μου. Ο Κύριος ευηρεστήθη να δεχθή την προσευχήν μου.

11. Ας εντροπιασθούν και ας κυριευθούν από ταραχήν και τρόμον όλοι οι εχθροί μου. Ας υποχωρήσουν νικημένοι και ας κατεντροπιασθούν γρηγορα και παρευθυς

Ας διαβάσουμε ένα ακόμα απόσπασμα το οποίο επίσης κάθε φιλόμουση ψυχή θα εκτιμήσει ιδιαίτερα και το οποίο δείχνει πόσο φιλεύσπλαχνος είναι ο Γιαχβέ, ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης:

« 38.Κατεδίωξα τους εχθρούς μου και τους κατέφθασα φευγοντας εν πανικώ και δεν έστρεψα οπίσω εως οτου εξωντώθησαν και εξέλιπον.

39.Τους έσφιγξα και τους έλυωσα κυριολεκτικώς και δεν ημπόρεσαν να σταθούν, αλλ’ έπεσαν κάτω από τους πόδας μου.

42.Και εν τη απελπισία των εφώναξαν ζητούντες την βοήθειαν σου και δεν υπήρξε σωτήρ δι' αυτούς με αγωνιώδη κραυγήν απηυθύνθησαν προς τον Κύριον, και δεν τους εισήκουσε.

.Και με τα μάτια της πίστεως είδον την αθέατον εις τους σωματικούς οφθαλμούς εικόνα της καταβάσεως και παρουσιας του. Εσείσθη και ήρχισε να τρέμη ολόκληρος η γη και τα βουνά συνεταράχθησαν εκ θεμελίων. Διότι ωργίσθη κατ’ αυτών ο Θεός.

Εσηκώθη υψηλά καπνός από την οργήν του και θα φουντώση πυρ καταστρεπτικόν ευθύς ως εμφανίσθη το πρόσωπον του, θα κατακαή κάθε τι, επί του οποίου θα επιπέση η τιμωρός οργή του.»

Αυτοί οι στίχοι αγαπητέ αναγνώστη,εσένα σου δημιουργούν ευφορία κι ευφραίνεται η ψυχή σου;;;

Και καθώς ανακαλύπτω όλα αυτά, δεν μπορώ να μην κάνω τη σύγκριση με τα χειρόγραφα των επικλήσεων του Αρτέμη Σώρρα, όπου ζητείται κάθε αποστατική ενέργεια να μετουσιωθεί σε δύναμη φωτός και προς όφελος όλων των ανθρώπων. Γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ίδια καταγωγή, είμαστε όλοι αδέρφια και κανένας δεν είναι ανώτερος από τον άλλον…

ΤΑΛΜΟΥΔ
Οι εβραίοι έχουν ένα ιερό βιβλίο το Ταλμούδ…

Μπήκες ποτέ στον κόπο να δεις τί λέει μέσα για τους Έλληνες;;; Ξέρω πως δεν τολμάς γι' αυτό και θα σου πω εγώ…
« KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.
(Αλλά κατά τα άλλα δέχονται να μας αποκαλούν αδέρφια τους, αρκεί να είμαστε χριστιανοί;;; Δεν νιώθεις πως κάτι συμβαίνει εδώ;;;)
ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται
(Μην ξεχνάμε όμως πως οι καλύτεροι των Ελλήνων έμειναν στην ιστορία για την προσφορά τους στις επιστήμες, στις τέχνες ,στον πολιτισμό ή για την ανδρεία τους.)
Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους: Sanhedrin 57a  “Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του.”

(Αυτό δε συμβαίνει άλλωστε σήμερα με πολλούς εργαζόμενους και τους εργάτες;;; Δουλεύουν χωρίς πληρωμή.)

Οι εβραίοι μπορούν να κλέψουν τους μη-εβραίους: Baba Mezia 24a. “Αν ένας εβραίος βρει ένα αντικείμενο χαμένο από κάποιον μη-εβραίο (ειδωλολάτρη) δεν χρειάζεται αυτό να επιστραφεί.”

Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους : Sanhedrin 57a. “Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει.

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέματα σε μη-εβραίους: Baba Kamma 113a. “Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο”. Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι: Yebamoth 98a. “Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα.”

ΕΒΕΝ – ΗΑ –ΕSER (6,8) : Τι είναι πόρνη ; Κάθε γυναίκα που δεν είναι Εβραία!

"Ένας εβραίος άνδρας είναι υποχρεωμένος να λέει την ακόλουθη προσευχή κάθε ημέρα: Σε ευχαριστώ Θεέ που δε με έκανες άπιστο, γυναίκα ή σκλάβο. "Menahoth 43b-44a."

Δεν θα γράψω άλλα … είναι ήδη αρκετά για να καταλάβεις …

ΨΕΜΑ ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΥ….

Και σε περίπτωση που κάποιος ισχυριστεί πως τα παραπάνω γραφόμενα, τα οποία γεμίζουν το διαδίκτυο, είναι παραχάραξη τότε δεν έχει παρά να ακούσει έναν δικό τους ραβίνο  που βεβαιώνει τα παραπάνω λεγόμενα σε βίντεο. Λέει καθαρά κι ευθέως πως το αίμα ενός Εβραίου αξίζει όσων όλων των μη- Εβραίων…. και πως το "οφθαλμός αντί οφθαλμού" είναι η σημαία τους…

ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ;;;

ΔΟΥΛΟ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ…

ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥΣ;;;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΟΥΛΟΥΣ;;;

ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΟΥ ,ΟΥΤΕ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ…

ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ …

ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ  ΑΠ ΕΞΩ;;;

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ

Έλληνα μου, το ίδιο ιερατείο που ήταν και στο Βυζάντιο, αυτό είναι και σήμερα. Τώρα δεν έχουν απομείνει άλλοι Ναοί να σπάσουν κι εσένα σε έχουν ήδη δούλο και προσκυνάς. Παραφυλάνε όμως μην ανάψει πάλι καμιά σπίθα Ελληνική και φουντώσει ξανά και θυμηθεί ο Έλληνας ποιος είναι και πως είναι να είσαι αληθινά Ελεύθερος.

Αντέδρασε λοιπόν το δόγμα μόλις είδε τους Έλληνες να ενώνονται στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, για να πολεμήσουν την κρίση την οικονομική και των αξιών.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

ΠΟΙΜΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ…

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821.

Πάντα το υψηλό ιερατείο ήταν με τη μεριά των εχθρών. Για την επανάσταση του 1821 ειπώθηκε από το υψηλό ιερατείο το εξής: “ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ” και από τη μεριά του είχε δίκιο, διότι η εκκλησία μάζευε τους φόρους από τους ραγιάδες Έλληνες και είχε άριστες σχέσεις με τους ανώτερους των Τούρκων.
Η εκκλησία με τον αμύθητο πλούτο της κάνει τα στραβά μάτια για τους εξαθλιωμένους Έλληνες.

Ανησυχεί ο Άνθιμος της Θεσ/κης, μήπως η Εθνική Τράπεζα καταστραφεί γιατί τότε θα καταστραφούμε όλοι…

https://www.youtube.com/watch?v=4Yh4lsIQ0Ns

Δεν το λέει σωστά όμως… Η εκκλησία και μόνον αυτή θα καταστραφεί μιας και είναι άμεσα δεμένη με την Εθνική, την τράπεζα του εβραίου Rothchild… Εμείς γιατί να καταστραφούμε μαζί με μια ιδιωτική τράπεζα;;;
Την δωρεά του Αρτέμη Σώρρα μιας μετοχής της Ανατολής αξίας 672 δις, την απέρριψε η εκκλησία.

ΑΚΟΥΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;;;

Διάβασε εδώ και δες την αλήθεια, δες τί απάντησε η εκκλησία στην προσφορά που θα έσωζε όλους τους Έλληνες….

Μήπως τελικά η εκκλησία δεν θέλει να έχουν αφθονία κι ελευθερία οι άνθρωποι, γιατί τότε θα πάψουν να είναι δούλοι;;;

Κι ας ξεκαθαρίσουμε πως είναι άλλο το δόγμα κι άλλο ο Θεός… γιατί το δόγμα το διοικούν “άνθρωποι” κι αποφασίζουν κι όχι ο Θεός…

TO ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΕΟΣ;;;
Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα….
Είναι αυτός που τον Θεό τον νιώθει και τον κουβαλάει μέσα του ,σε κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας του;;;
Που σέβεται κάθε ζωντανή ύπαρξη γύρω του, γιατί γνωρίζει πως είναι Θείο Δημιούργημα;;;
Ή μήπως είναι αυτός που ξημεροβραδιάζει στην εκκλησία, κάνει μεγάλους σταυρούς και όταν βγει από εκεί μισεί και κατηγορεί κάθε φίλο και γείτονα του, μισεί κάθε άλλον άνθρωπο που θέλει να ζει διαφορετικά από αυτόν και δεν σέβεται ούτε το περιβάλλον αλλά το μολύνει με δηλητήρια γιατί το κέρδος είναι σκοπός του;;;

Ποιος είναι πραγματικά Άθεος

Αυτός που εκκλησιάζεται γιατί τρέμει την κόλαση και ζει μέσα στο φόβο , σέρνεται για να ζητήσει έλεος από τον Θεό του κι απελπισμένος και φοβισμένος ακόμη και να γελάσει, μην τυχόν αμαρτάνει με το γέλιο του 



ή

αυτός που ευγνωμονεί κάθε μέρα τον Δημιουργό του γιατί ζει και χαίρεται τη ζωή του  με Αξίες κι Αρχές;;;

Είναι αυτός που σκύβει το κεφάλι στις γραφές και αρνείται πεισματικά να ψάξει κρυμμένος πίσω από μια κουρτίνα που γράφει «ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ» ή είναι αυτός που ψάχνει όλες τις αποδείξεις ώστε κάθε του κίνηση να πηγάζει από την ψυχή του και να γίνεται εν γνώση του;;;

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ…
ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Σε πλήρη αντιδιαστολή με όλα τα παραπάνω είναι οι Ελλάνιες Αξίες και Αρχές τις οποίες έχουμε κατεγραμμένες στα γονίδια μας οι Έλληνες, βρίσκονται μέσα μας.

  • Οι Εβραίοι θεωρούν πως μόνον αυτοί είναι οι άξιοι και όλοι οι άλλοι υπηρέτες τους, ενώ οι Έλληνες έχουν στις Αξίες τους την ΙΣΟΤΗΤΑ και είναι όλοι ισότιμοι.
  • Η Λογική αποδεικνύει ενώ το δόγμα επιβάλλει
  • Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν, σύμφωνα με το Ταλμούδ, το ψέμα για να ξεγελάσουν και να πετύχουν το στόχο τους, ενώ οι Έλληνες έχουν την ΑΛΗΘΕΙΑ στις Αξίες τους.
  • Δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή αν δεν είναι εβραϊκής καταγωγής, ενώ για τους Έλληνες υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ όπου απαγορεύεται να σκοτώσεις κάποιον επειδή δεν μπορείς να τον επαναφέρεις.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ « ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ »…
ΕΣΥ … ΕΛΛΗΝΑ;;; ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ;;;
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ή ΔΟΓΜΑ;;;
ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ Ή ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ;;;
ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;;;
ΦΩΣ Ή ΣΚΟΤΑΔΙ;;;
ΟΜΗΡΟ – ΣΟΦΟΚΛΗ -ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ – ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Ή ΔΑΥΙΔ – ΙΩΒ ΚΑΙ ΙΕΡΕΜΙΑ;;;

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ…

Α.Κ.

ΠΗΓΗ: https://www.e-synews.gr/wp/2018/08/24/piso-apo-tin-koyrtina/



ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

 ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 3 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 17341

ΤΗΛ: 21097640009  EMAIL:  ellaniadrwmena@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου